Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knakworsten met kaas recept
Knakworsten met kaas recept

Knakworsten met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de knakworsten (of Frankfurters) uitlekken.
Snijd ze in de lengte open en steek er een reepje kaas tussen.
Leg ze op een braadslee of bakplaat en laat de kaas in ongeveer 20 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven smelten.


Serveer met gebakken aardappeltjes en groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knakworsten met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven