Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kidspizza's recept
Kidspizza's recept

Kidspizza's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de Mix voor Pizza, het water en de olijfolie en kneed tot je een goed samenhangend deeg hebt. Bestrooi het deeg met bloem en laat het 10 minuten rusten in de koelkast. Rol het deeg uit op een met bloem bestrooid werkvlak. Steek met behulp van een ronde pot of pan vier bodems uit van ongeveer 15 cm doorsnede. Laat de uien en de paprika’s 5 minuten sudderen in een beetje olie. Bestrijk de pizza’s met bolognesesaus en beleg verder met de overige ingrediënten. Teken een mond, een neus, ogen, wangen, oren,… tot je pizza helemaal tot leven komt. Bak de pizza’s ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 220° C. TIP Laat pizzadeeg afkoelen in de koelkast. Als je pizzadeeg direct na het kneden uitrolt, gaat dat heel moeizaam. Leg het deeg in een kom en bedek het met plastic en laat zo 10 minuten rusten in de koelkast. Daarna wordt het uitrollen een fluitje van een cent. Bestrijk uitgerold pizzadeeg met olijfolie. Voor je een pizzabodem belegt met saus, groenten, vlees of vis, strijk je best eerst een beetje olijfolie op het deeg. Zo vermijd je dat het vocht van het beleg in de pizzabodem dringt en wordt het deeg lekker krokant.

Allergenen Informatie

Voor dit kidspizza's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven