Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spekkies-pap recept
Spekkies-pap recept

Spekkies-pap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de spekjes in stukjes en doe ze een een mooie schaal. Voeg de yoghurt en de vla toe en roer het geheel goed. Zet het geheel minstens 1 uur in de koeling.

Serveersuggesties

Als de pap een nacht in de koeling staat, vind ik hem op z'n lekkerst. De spekjes worden dan een beetje mousse-achtig, waardoor je een hele luchtige pap krijgt.

Allergenen Informatie

Voor dit spekkies-pap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spekkies-pap heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk dat lusten grote mensen ook wel.
    Bezoeker gaf dit recept op 23 mei 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven