Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taartje met ijs recept
Taartje met ijs recept

Taartje met ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de koekjes naast elkaar op een werkvlak. Besmeer 8 koekjes met een beetje jam. Leg op 4 bordjes een besmeerd koekje. Schep er een bolletje aardbeienijs op. Leg daarop een besmeerd koekje en druk het voorzichtig iets aan. Schep een bolletje vanille-ijs op het koekje en leg daarop een onbesmeerd koekje. Spuit op het laatste koekje een toefje slagroom en garneer met een aardbei en taartversiering.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit taartje met ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven