Peren voor de kids

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Eérst maar eens peren schillen.
  2. Dan snijd je ze in vieren en haal je het klokhuis eruit.
  3. In een koekenpan smelt je de boter.
  4. Bak de peren zachtjes, ca. 5 minuten, af en toe keer je ze om.
  5. Leg de gebakken peren op een bord (straks zijn ze weer aan de beurt).
  6. In de koekenpan doe je , en .
  7. Je roert en verwarmt het zaakje net zo lang tót alle gesmolten is.
  8. Leg de geduldige peerstukjes in de saus en warm ze nog 1 minuut mee.
  9. Zit iedereen aan tafel?
  10. Mooi, want warm zijn deze peren op hun lekkerst.
  11. Steek er een parasolletje in voor als de zon gaat schijnen
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
78 kcal
3%312 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
6 g.
6%24 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Peren voor de kids