Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizza mannetje recept
Pizza mannetje recept

Pizza mannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de oven aan op 250 graden C. Haal het pizzadeeg uit het blik. Kneed het pizzadeeg tot een bol en verdeel het deeg in 4 gelijke stukken. Maak van elk stuk een platte pizzabodem. Verdeel de tomatenstukjes over de bodem. Snijd de mozzarella in stukjes. Verdeel de mozzarella en geraspte kaas over de pizza. Leg in het midden een kerstomaatje, dit is de neus. Leg links en rechts van de neus een plakje salami. Dat zijn de wangen. Leg rechtsboven en linksboven de neus een olijf, dit zijn de ogen. Snijd de rode paprika in 4 stukken. Leg een reep paprika onder de neus, dit is de mond. Snijd de groende paprika in kleine reepjes. Verdeel de reepjes boven de ogen, dit zijn de haren. Leg de pizza's op een ingevette bakplaat. Schuif de bakplaat in de oven en bak de pizza's 15 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pizza mannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven