Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Knak worstjes in bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden. Haal het bladerdeeg uit de vriezer en laat het 10 minuten onddooien. Laat de worstjes uitlekken in een zeef of vergiet. Plaats 2 worstjes op een plakje bladerdeeg en vouw hem dicht. Leg het op een bakplaat met bakpapier en bestrijk de bovenkant met losgeklopt ei. Bak ze ongeveer 20 tot 25 minuten goudbruin.

Serveersuggesties

Serveer ze met mayonaise en ketchup om in te dippen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knak worstjes in bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven