Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade brood recept
Chocolade brood recept

Chocolade brood


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


In lauwe melk de gist op lossen. 3/4 bloem bij voegen en kneden of broodmachine gebruiken. Deeg laten rusten 20 min. Boter, suiker, zout, eidooiers en rest van de bloem goed kneden tot een homogene massa. De laatste 2 min. de chocolade korrels bij voegen en nog even kneden. Bakvorm een beetje beboteren. Deeg er in leggen en laten rijzen tot het verdubbeld is. afbakken in oven op 200 graden C. 40 50 min Leg onder in de oven een vuurvaste kom met water. Je kunt het brood ook bestuiven met water om de 10 min.

Allergenen Informatie

Voor dit chocolade brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven