Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vanillepap met fruit en speculoos recept
Vanillepap met fruit en speculoos recept

Vanillepap met fruit en speculoos


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de melk en doe de suiker erbij en neem 1 eetlepel en een half ervan af en doe dit in een tas waarmee je de vanillepoeder mee mengt.
Wanneer de melk kookt doe je de venille erbij, goed roeren zodat je geen klonters krijgt.
Dan neem je een kom en daar verdeel je al wat speculoos en ananas in en dan overgiet je dat met je vanillepap. De overige speculoos en ananas doe je er dan ook nog voorzichtig onder.

Serveersuggesties

Ik neem de ketel bij het koken altijd van het vuur voordat ik de vanille eronder meng zo voorkom ik klonters. En je kan ook evengoed lange vingers of petit koekjes gebruiken en banaan of ander fruit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vanillepap met fruit en speculoos recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven