Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbei-muisjes recept
Aardbei-muisjes recept

Aardbei-muisjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de 10 spekken op een snijplank en maak een klein gaatje aan de rand van elk spekje. Steek hier (evt met behulp van een cocktailprikkertje 1 dropveter in. Steek ter hoogte van waar de oortjes horen, de halve amandelen in de muisjes. (indien er sprake is van notenallergie, kan men dit ook met de kleurstof doen) Maak met de kleurstof op elk muisje 2 oogjes en een neusje (evt ook snorhaartjes, mondje en oortjes). Laat de kleurstof goed drogen en klaar zijn de muisjes.

Allergenen Informatie

Voor dit aardbei-muisjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven