Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandel-koekjes recept
Amandel-koekjes recept

Amandel-koekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle ingrediėnten, zonder de amandelen, in een mengkom doen en opkloppen tot alles wit is. De amandelen erdoor mengen en volgens gewenste grootte op bakpapier storten dat lichtjes ingevet is met boter. Het deeg loop wat uit dus voldoende ruimte laten tussen de koekjes. In een hete oven (210°C) snel afbakken in 5 ą 10 minuten (de rand van de koekjes moet donkerbruin zijn maar niet zwart). Van de plaat verwijderen met een paletmes en laten drogen over een borstelsteel omwikkeld met huishoudfolie.

Serveersuggesties

Je kan de koekjes wat groter maken en ze laten afkoelen in kommetjes (bv. soepbol) zodat ze daarna kunnen gevuld worden voor een dessert bv. ijsroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amandel-koekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven