Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chocolamie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je pakt de folie, die vouw je helemaal open.
Dan doe je de chocolade in een beslagkom.
Laat het dan smelten in de magnetron (tot dat het zacht is).
Daarna als het zacht is giet je het op de folie.
Dan wordt het als het ware een langwerpige drol, haha.
Doe er dan kleine stukjes lange vinger bij.
Doe de folie er omheen.
Maak de folie dicht.
Leg het dan in de koelkast en wachten maar.
Dat wordt SMULLEN!

Doe voorzichtig en snij de chocolamie als plakjes cake!

Allergenen Informatie

Voor dit chocolamie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven