Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeienijs met pernod recept
Aardbeienijs met pernod recept

Aardbeienijs met pernod


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardbeien wassen en laten uitlekken. Amandelen grof hakken en in een droge koekepan ca. 2 min. goudbruin roosteren. Amandelen op een bord laten afkoelen. In dezelfde koekepan op laag vuur de boter smelten. Honing en pernod er door roeren, pan van het vuur nemen en de geroosterde amandelen er door roeren. Aarbeienijs in vier ijscoupes doen (2 bolletjes per persoon). Saus erover verdelen. Garneer met aardbeien en amandelen. Dit is echt de moeite waard om te proberen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeienijs met pernod recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven