Advocaatpudding

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Spuitzak
  • Koekenpan
  • Puddingvorm

Bereidingswijze

  1. Meng de , de , de met 1 deciliter tot een glad papje.
  2. Breng de rest van de aan de kook en voeg al roerend het maizenapapje erbij en breng weer aan de kook, Laat het ca. 3 minuten al roerend zachtjes koken tot een dikke vla.
  3. Splits de , klop 1 eidooier los en giet er al roerend ca. 1/3 van de hete vla bij.
  4. Giet het al roerend weer terug bij de rest van de vla, roer van het vuur af de erdoor.
  5. Klop 2 eiwitten stijf en spatel deze door de vla.
  6. Giet de nog warme vla in een met koud water omgespoelde puddingvorm van 1 liter.
  7. Laat de pudding in ca. 3 uur afkoelen en opstijven.
  8. Klop vlak voor het serveren de stijf met de en schep dit in een spuitzak.
  9. Rooster in een droge koekenpan de lichtbruin.
  10. Stort de pudding op een platte schaal.
  11. Garneer met toefjes en de .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Advocaatpudding

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Advocaatpudding
VariatieAantalGang
Advocaatpudding1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • advocaat kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • melk en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
177 kcal
8%708 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
11 g.
12%44 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Advocaatpudding