Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Appel uit de oven met kaneelroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de oven voor op 180 graden.
Steek de klokhuizen uit de appels en ze ze in een kleine ovenschaal. Bestrooi ze dan met de basterdsuiker, knijp het citroensap erover uit en ze ze 22.5 min. in de oven.
Voeg ondertussen de kaneel aan de room toe en klop hem lobbig.
Serveer de appels direct uit de oven, met door elke portie een flinke dot kaneelroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel uit de oven met kaneelroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven