Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelpannenkoek met een bolletje vanilleijs recept
Appelpannenkoek met een bolletje vanilleijs recept

Appelpannenkoek met een bolletje vanilleijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels, boor de klokhuizen eruit en snijd ze in plakken. Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelschijven aan beide kanten bruin. Verwarm intussen de pannenkoeken volgens de aanwijzing op de verpakking en leg ze op 4 borden. Verdeel de appelschijven over de pannenkoeken en bestrooi ze met rietsuiker en kaneel. Schep er een bolletje vanille-ijs op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appelpannenkoek met een bolletje vanilleijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven