Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Australian mess maar dan anders


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Klop de slagroom stijf met de lepel suiker.
Maak de mangocoulis:
De rijpe mango in blokjes snijden, suiker en citroensap over en mixen (eventueel lepeltje water bij). Voeg dan de passievrucht toe. Houd een beetje achter voor garnering.
Meng de marscarpone met het opgeklopte slagroom. Verkruimel er 2 meringues door.
In een coupe:
De banaan in schijfjes (paar drupjes citroen), het slagroommengsel, daar bovenop de vruchtencoulis. De laatste meringue over de coupjes verkruimelen en wat van de overgebleven passievrucht er overheen scheppen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit australian mess maar dan anders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Australian mess maar dan anders heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Kerst 2012 met als thema "Australia" hebben we dit toetje gemaakt, wat zeer lekker was.
    Patrick gaf dit recept op 3 januari 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven