Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banketbakkers chocoladevla recept
Banketbakkers chocoladevla recept

Banketbakkers chocoladevla


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Doe alle grondstoffen op het ei na bij elkaar in een pan en roer het met een garde glad. Zet de pan op het vuur en breng het geheel aan de kook totdat je een mooi vla emulsie krijgt. Haal de pan van het vuur er roer het eidooier erdoor. Giet de vla direct in de glaasjes en strooi er wat fijne suiker over ( om vel vorming te voorkomen . Zet de vla weg op een koele plaats. Maak het glaasje voor gebruik af met een dot slagroom, versier het met chocolade hagel of schaafsel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit banketbakkers chocoladevla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven