Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cappucinoparfait recept
Cappucinoparfait recept

Cappucinoparfait


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eierdooiers op met de suiker, de espressopoeder, de Tia Maria en de espresso au bain marie. Klop de massa daarna koud. Klop 2,5 deciliter room stijf en voeg de massa toe, verdeel hem in twee porties. Vul twee grote koffiekoppen voor driekwart deel met de massa en zet ze in de diepvries. Laat de massa bevriezen. Haal de parfait ca. 15 minuten voor het serveren uit de diepvries. Sla de rest van de room halfstijf en schep hem op de koppen. Serveer de parfait met een dun cacaolaagje.

Allergenen Informatie

Voor dit cappucinoparfait recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven