Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolademoes recept
Chocolademoes recept

Chocolademoes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de chocolade en de boter samen in een pan au bain marie. In een kom de room half opkloppen (lobbig). Klop in een andere kom de eieren en de honing door elkaar tot een luchtige massa. Los de geweekte blaadjes galantine op in het warme chocolade mengsel. Spatel heel voorzichtig de Amaretto erdoor, de gesmolten chocolade en de boter en de room. In de koelkast een paar uur laten opstijven en smullen maar.

Allergenen Informatie

Voor dit chocolademoes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven