Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladevla ijs met cake recept
Chocoladevla ijs met cake recept

Chocoladevla ijs met cake


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Ei splitsen en het eiwit stijf kloppen. 1/8 liter slagroom met 1 zakje vanillesuiker stijf kloppen. Slagroom en 4 deciliter chocoladevla door het eiwit scheppen. Overdoen in diepvriesdoos. Zonder deksel op de doos in vriesvak zetten. In 2 uur laten bevriezen. Af en toe roeren om kristalvorming te voorkomen. Op 4 bordjes de cake leggen. Bolletje ijs er op leggen. Koffielikeur er over besprenkelen. Garneren met mintchocolaatjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocoladevla ijs met cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven