Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Clafoutis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kersen uitlekken (sap opvangen) en drogen met keukenpapier. Verdelen op de bodem van de ingevette ovenschaal. Eieren, kwark, suiker, maizena, zout en vanillesuiker schuimig kloppen. Het mengsel over de kersen gieten. In de oven zetten op 200 graden C voor ongeveer 1 uur. Sap samen met wat suiker inkoken tot het stroperig is. Clafoutis lauw serveren met een bolletje vanillesaus en de saus.

Serveersuggesties

Kan ook met ander rood fruit, of perziken of peer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit clafoutis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven