Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cream ya Ndizi recept
Cream ya Ndizi recept

Cream ya Ndizi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de melk in een pan. Zet deze op het vuur. Kook het totdat het bijna kookt. Laat het niet koken! Doe de eieren, de vanillesuiker en het vanillestokje in de pan. Zet het weer op het vuur en laat het 5 minuten koken. Roer ondertussen goed met een garde. Zet het even opzij. Snijd 2 bananen. Doe de gesneden bananen, het limoensap, het suiker en de slagroom bij het mengsel en mix het door elkaar met een staafmixer. Laat het 5 minuten koken. Haal het vanillestokje eruit. Zet het minstens 1 5 minuten in de koelkast. Verdeel het over de schaaltjes. Snijd de laatste banaan en gebruik de stukjes voor de garnering.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cream ya ndizi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven