Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Fruitsalade met spumante


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de meloen, de peren en de appels in partjes en verwijder de schillen en de zaadlijsten. Haal met het mesje de kop en de bodem van de schil af. Zet de sinaasappels rechtop en snijd van boven naar beneden de rest van de schil inclusief de velletjes af tot op het vruchtvlees. Snijd daarna de partjes langs de vliesjes in en wip ze eruit. Vang al het sap op. Marineer het fruit gedurende 1 uur in de spumante met de munt en het sap van de sinaasappel. Serveer het fruit met de marinade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fruitsalade met spumante recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven