Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Geitenmelkyogurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Als starter kun je geiten- of koemelkyogurt kiezen.
1 liter geitenmelk verwarmen tot 90 graden C, af laten koelen tot 45 graden C.
Drie eetlepels yogurt toevoegen en gedurende een langere periode op temperatuur houden.
Hiervoor zijn verschillende methodes mogelijk:
In een warmhoudbak.
In een pan die gezet wordt in een kartonnen doos( pan eerst inpakken in kranten,een deken of een dikke doek).

Na 12 uur af laten koelen.

Voor het eten 3 eetlepels achterhouden voor het opnieuw bereiden van 1 liter yogurt.

Allergenen Informatie

Voor dit geitenmelkyogurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven