Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gepofte appeltjes met vanillesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 20 graden.
Kerf de appeltjes rondom in (dit voorkomt openbarsten).
Verwijder met een appelboor de lokhuizen en zet in een ingevette lage ovenschaal.
Vul de holtes met de rozijnen. Schep er de abrikozenjam bij en steek in elke appel een kaneelstokje.
Pof de appels in de voorverwarmde oven in 22.5 minuten zacht.
Klop de slagroom lobbig. Meng de vanillevla met de slagroom en de whisky.
Serveer de warme appeltjes met de vanillesaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepofte appeltjes met vanillesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven