Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde meloen recept
Gevulde meloen recept

Gevulde meloen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de vruchten schoon en was ze. Verwijder de pitten uit de kersen. Doe de vruchten in een kom en meng het voorzichtig door elkaar. Bewaar 4 aardbeien en 2 trosjes aalbessen voor garnering. Snijd de meloen horizontaal door midden en verwijder de zaadjes. Hol een meloen met een bolletjessteker uit en voeg de bolletjes toe aan de vruchten. Leg op 4 bordjes ieder een halve meloen. Schep het vruchtenmengsel in de halve meloenen. Verkruimel de koeken. Meng de koekkruimels door de yoghurt en schep het mengsel op de vruchten. Garneer met een aardbei en trosje aalbessen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde meloen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven