Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griesmeeltoetje met sinaasappelsaus recept
Griesmeeltoetje met sinaasappelsaus recept

Griesmeeltoetje met sinaasappelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de melk met bessensap en creme fraiche aan de kook. Voeg al roerend de griesmeel en basterdsuiker toe. Kook het geheel al roerend 5 minuten door. Spoel 4 kleine puddingvormpjes af met koud water. Schenk het griesmeelmengsel in de vormpjes en laat het 2 1/2 uur afkoelen. Borstel de sinaasappelen af en rasp 1 theelepel van de schil. Pers de sinaasappelen. Verwarm het sap met de rasp, honing en kaneel in een pannetje. Snijd de koude boter in flinters en roer ze van het vuur af door het sap. Stort de puddinkjes op 4 bordjes en schenk de saus er omheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit griesmeeltoetje met sinaasappelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven