Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
IJspannenkoek recept
IJspannenkoek recept

IJspannenkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het ei met de bloem, 200 ml melk en een snufje zout.
Verhit een kwart van de boter in de koekenpan (28 cm doorsnede)
Bak met een kwart van het beslag een pannenkoek. Maak zo nog 3 pannenkoeken en laat ze iets afkoelen.
Neem het ijs uit de vriezer laat in 5 minuten iets zachter worden.
Verdeel in 4 porties over de pannenkoeken. Rol de pannenkoeken stevig op en verpak ze in vershoudfolie. leg tot gebruik in de diepvries.
verwarm de rest van de melk en chocolade in een steelpan op laag vuur.
Laat de chocolade smelten.
Halveer de pannenkoeken en serveer per persoon 2 stukken pannenkoek.
Schenk de chocoladesaus erover.

Allergenen Informatie

Voor dit ijspannenkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven