Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

"IJzige" vruchtenyoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de diepvries voordat je de ijzige yoghurt maakt op de stand snelvriezen. Bekleed een muffinbakblik (voor 12 muffins) met 12 papieren bakvormpjes (of gebruik kleine schaaltjes) en zet ze op een bakplaat. Meng de yoghurt en het sinaasappelrasp en eventueel zoetstof in een grote kom. Snijd grote aardbeien in stukjes als gelijke grootte als de frambozen. Schep het fruit door de yoghurt. Schep de yoghurt in de vormpjes en laat de yoghurt in 2 uur net bevriezen. Garneer de yoghurt met het extra fruit en de takjes munt. Zet de diepvries weer op de juiste stand.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit "ijzige" vruchtenyoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven