Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse stoofpeertjes met mascarpone recept
Italiaanse stoofpeertjes met mascarpone recept

Italiaanse stoofpeertjes met mascarpone


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil de peren en zet ze naast elkaar in een kleine diepe pan. Voeg de citroenschil, de kruiden en specerijen, 125 gram suiker en de wijn toe en breng ze aan de kook. Kook ze ca. 1 uur op laag vuur. Laat de peren het liefst overnacht afkoelen in de koelkast in het vocht. Neem de peren uit de pan. Kook het vocht tot de helft in, haal de kruiden en de specerijen eruit. Klop de eidooiers met de overgebleven suiker en de vanillesuiker met een mixer tot een crème. Roer er kort de mascarpone doorheen. Serveer de peren met wat saus en de mascarpone.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse stoofpeertjes met mascarpone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven