Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaakjes taart recept
Kaakjes taart recept

Kaakjes taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem 2 kaakjes en smeer er een goede laag jam tussen. Doe dit tot je pak op is en leg de kaakjes trapsgewijs in een schaal. Doe de custard en de suiker in een kom en voeg er een scheutje melk bij. Roer dit tot een glad en niet al te dun geheel. Verwarm de overige melk in een pan tot het kookt. Blijf de gehele tijd roeren. Haal de melk van het gas zodra het kookt en laat hem even staan (1 minuut). Roer in het custardmengsel en giet het daarna in de pan met melk. Roer dit geheel door tot er een dikkere pap onstaat. Giet de pap over de kaakjes in de schaal en laat hem een uur buiten de koelkast afkoelen en zet hem daarna nog 2 uur in de koelkast.

Serveersuggesties

Vervang de aardbeienjam voor een andere jam naar keuze.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaakjes taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven