Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karnemelkse pap recept
Karnemelkse pap recept

Karnemelkse pap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de vijgen in ruim heet water minstens 2 uur wellen. Giet ze af en laat ze uitlekken. Meng in een pan de gort met de bloem en een snufje zout en roer er beetje voor beetje de karnemelk door zodat een dikke gladde pap ontstaat. Meng er dan de vijgen door. Breng dit al roerend op een matig vuur langzaam tegen de kook aan. Blijf ca. 5 minuten roeren tot de pap gaat binden maar vooral niet koken. Laat de pap zodra hij gaat binden op zeer laag vuur in 4 5 minuten zachtjes gaar worden. Roer regelmatig. Serveer de pap met de keukenstroop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit karnemelkse pap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven