Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersentoetje recept
Kersentoetje recept

Kersentoetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voeg suiker aan de slagroom toe en klopt dit de slagroom stijf, meng de kwark er doorheen.
Meng de kersen door het mengsel.
Vier-vijfde deel van de bastogne koeken in kleine stukjes kruimelen en voeg dit bij het mengsel. Zet dit even in de koelkast.
Bij het serveren voeg je de overige restant bastogne koek toe voor een lekkere bite.

Allergenen Informatie

Voor dit kersentoetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven