Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mascarponetoetje met vers fruit recept
Mascarponetoetje met vers fruit recept

Mascarponetoetje met vers fruit


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan lichtbruin en schud het op keukenpapier. Snijd zonodig de grote stukken fruit iets kleiner. Roer de mascarpone met de yoghurt en de suiker los. Verdeel het koekkruim, het mascarponemengsel en het fruit in laagjes over 4 hoge glazen. Zet ze tot gebruik in de koelkast. Strooi vlak voor het serveren het amandelschaafsel erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mascarponetoetje met vers fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven