Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pannenkoekenenvelopjes met gebakken kaneelappeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop het ei los met de helft van de melk. Voeg de bloem toe en roer tot een egaal beslag.
Verhit de koekenpan met een klontje boter en bak 4 pannenkoeken.
Houd de pannenkoeken warm onder aluminiumfolie of in de oven.
Bestrooi de appelschijfjes met de kaneel. Smelt de rest van de boter in de koekenpan en bak de appelschijfjes ca 2 minuten aan iedere kant.
Leg op 4 borden een pannenkoek en verdeel de appeltjes erover. Vouw de pannenkoeken dicht als een envelopje, bestrooi met poedersuiker en dien direct op.

Suggestie:
In plaats van appel, is gebakken peer ook lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pannenkoekenenvelopjes met gebakken kaneelappeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven