Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peer met warme chocoladesaus recept
Peer met warme chocoladesaus recept

Peer met warme chocoladesaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Breng in een pan 250 mililiter water aan de kook. Voeg de suiker toe en roer tot de suiker is opgelost. Voeg de honing toe. Schil de peren, snijd ze doormidden en verwijder de klokhuizen. Kook de halve peren 4 minuten in het suikermengsel. Laat de peren uitlekken en afkoelen. Smelt op laag vuur de stukjes chocolade in 75 mililiter slagroom. Voeg de vanillesuiker toe en roer tot de chocolade gesmolten is. Klop de 125 mililiter slagroom met 1 eetlepel suiker stijf. Schep in 4 ijscoupes elk 2 bolletjes vanille-ijs. Leg 2 peerhelften naast het ijs en schenk de warme chocoladesaus erover. Garneer met een toefje slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peer met warme chocoladesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven