Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pista kulfi (Roomijs met pistaches) recept
Pista kulfi (Roomijs met pistaches) recept

Pista kulfi (Roomijs met pistaches)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm in een pan de room, melk, gecondenseerde melk en honing.
Breng al roerend zachtjes aan de kook en laat 45 minuten zacht trekken op een zeer laag vuur.
Neem de pan van het vuur, roer de pistaches en het rozenwater erdoor en kleurstof naar wens.
Laat het mengsel daarna afkoelen.
Giet het in een ondiepe invriesbak van 1 liter of gebruik 6 of 8 kulfivormen en laat het 3.5 uur vriezen.
Neem het ijs uit het vriesvak en laat het op kamertemperatuur 25 minuten staan om zachter te worden.
Keer de vormen of snijd het ijs uit de bak in vierkanten om te serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pista kulfi (roomijs met pistaches) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven