Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rabarbertoetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Breng de appelstukjes met een klein beter water aan de kook en kook de appelstukjes in ca. 7 minuten zacht. Schep de compote erdoor.
Klop de slagroom stijf en spatel de vla erdoor. Verdeel de rabarbercompote over 4 schaaltjes en schep het slagroommengsel erop.
Zet tot gebruik in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarbertoetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven