Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Raib recept
Raib recept

Raib


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de volle melk in een pan. Voeg er twee eetlepels oranjebloesemwater en suiker naar smaak aan toe. Roer er op laag vuur de volle yoghurt doorheen. Doe de raib voordat het kookt in schaaltjes. Laat afkoelen en zet de schaaltjes minstens 6 uur in de koelkast. Versier de raib met stukjes vers fruit of gedroogd fruit naar keuze.

Allergenen Informatie

Voor dit raib recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven