Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstpap recept
Rijstpap recept

Rijstpap


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Breng de melk aan de kook met de suiker, de vanillesuiker, saffraan en het vanille (van het vanillestokje).
Spoel de rijst.
Als de melk kookt, voeg de rijst toe en roer af en toe voorzichtig.
Zet het vuur op een laag pitje.
Laat 40 min. sudderen.
Roer op het einde nog eens voorzichtig en laat de rijst nog een half uurtje zwellen in de pot.
Roer er voor het serveren nog een lepel opgeklopte room onder.

Smakelijk !

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstpap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rijstpap heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Als je al suiker bij je melk doet wordt de rijst korrel niet gaar. Eerst rijst gaar maken en daarna pas je suiker toevoegen.
    Frank gaf dit recept op 24 september 2012 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven