Roombavarois

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Week de in ruim water.
  2. Schenk de in een steelpan en strooi de erin.
  3. Laat de 10 minuten wellen en breng het aan de kook.
  4. Klop de , en schuimig.
  5. Voeg er al roerend de kokosmelk aan toe en schenk het terug in de pan.
  6. Verwarm het geheel al roerend zachtjes tot het begint te binden.
  7. De creme mag niet koken, dan schiften de eieren.
  8. Neem de pan van het vuur.
  9. Knijp de uit en los ze een voor een in de kokoscreme.
  10. Laat het geheel afkoelen.
  11. Klop de met bijna stijf.
  12. Klop de met stijf.
  13. Spatel enkele lepels room door de creme en schep dit op de .
  14. Spatel het luchtig door elkaar.
  15. Voeg enkele lepels eiwit toe en meng het luchtig.
  16. Voeg de creme bij de en meng het.
  17. Schep het geheel in een vorm en strijk de bovenkant glad.
  18. Laat de bavarois 3 uur afgedekt in de ijskast opstijven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eierdooiers en eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • melk en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine, suiker, poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
188 kcal
9%1128 kcal
Vetten
6 g.
9%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%18 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
19 g.
21%114 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roombavarois