Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roomijs met espresso recept
Roomijs met espresso recept

Roomijs met espresso


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de eieren, eierdooier en suiker in een kom. Plaats de kom op een pan heet water en klop alles met de mixer in 5 minuten schuimig. Neem de kom van het vuur en zet het apart. Klop de slagroom lobbig. Spatel de slagroom en eimengsel luchtig door elkaar en verdeel het over 4 glazen schaaltjes. Zet ze 2 uur afgedekt in de diepvries. Maak een holletje in de bovenkant van het ijs en schenk er een scheut koffie in.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roomijs met espresso recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven