Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schumis toetje recept
Schumis toetje recept

Schumis toetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem kleine kommetjes en vul de bodem met de verkruimelde biscuits of cake. Besprenkel het met wat drank. Doe hierop één laagje de uitgelekte kersen. Meng de kwark en yoghurt met suiker en doe dit op de kersenlaag. De pijnboompitten roosteren en op het laatst een beetje kristalsuiker toevoegen. De pijnboompitten op het kwark/yoghurtmengsel strooien. Klaar is het toetje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit schumis toetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven