Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Slagroomtruffels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix in een kom de boter met de suiker, room en vanille romig.
Schep op een met plastic folie beklede plaat kleine bergjes van het mengsel.
Steek een cocktailprikker in elke truffel.
Zet ze ca. 30 minuten in de vriezer.
Smelt de chocolade.
Doe het cacaopoeder in een diep bord.
Doop de bevroren truffels in de gesmolten chocolade en haal ze door het cacaopoeder.
Verwijder de prikkers en bewaar de truffels tot gebruik op een koele plaats.

Allergenen Informatie

Voor dit slagroomtruffels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven