Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tosti kaas -tomaat-ui recept
Tosti kaas -tomaat-ui recept

Tosti kaas -tomaat-ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet het tosti apparaat aan om voor te verwarmen. Leg op een bord de 2 sneetjes neer. Leg er plakken kaas op, daarna snijd u de ui in fijne ringetjes. De tomaten snijd u vervolgens ook in dunne plakjes. Die legt u vervolgens op de kaas. U bedekt alles weer als laatste met kaas. De andere sneetjes brood legt u er dan ook op. En dan kan het in de tosti apparaat.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tosti kaas -tomaat-ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven