Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurt Taj-mahal (met pistachenootjes en meloen) recept
Yoghurt Taj-mahal (met pistachenootjes en meloen) recept

Yoghurt Taj-mahal (met pistachenootjes en meloen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een theedoek met koud water nat en leg hem in een zeef.
Schep de yoghurt hierin en laat die boven een kom ± 8 uur (of één nacht) uitlekken.
Hak de helft van de pistachenootjes fijn en meng ze met de komijn, kaneel, gemberpoeder en suiker door de uitgelekte yoghurt.
Laat de smaken 1 uur intrekken.
Maak met behulp van een ijsschep of 2 lepels mooie bolletjes en verdeel die over 4 dessertbordjes.
Schil de meloen en snijd hem in dunne schijfjes.
Leg de meloen naast de yoghurtbolletjes op de dessertbordjes en garneer met de hele pistachenootjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurt taj-mahal (met pistachenootjes en meloen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven