Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan beide soorten aan de kook.
  2. Schenk ca. 1/3 in een kom en roer de witte erdoor tot hij smelt.
  3. Roer de pure door de andere hoeveelheid (2/3) tot hij smelt.
    Laat beide mengsels afkoelen.
    Klop het eiwit lobbig en klop dan langzaam de suiker erdoor tot hij stijf is.
  4. Schep ca. 1/3 van het eiwit door het mengsel van de witte en de rest door dat met de pure .
  5. Schep de helft van het pure chocolademengsel in 4 glazen en laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
    Haal uit de koelkast en bestrooi met .
  6. Schep de witte erop en zet nog weer 30 minuten in de koelkast.
  7. bestrooi na 30 minuten weer met de , Schep de rest van het pure chocolademengsel erop en zet 1uur in de koelkast.
    Garneer met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwitten
  • chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in pecannoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
307 kcal
15%1228 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
12%124 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zebraroomtoetjes met pecannoten