Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

ZomerBosvruchtentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 170 graden C. Vet de bakvorm licht in. Doe de appeltaartmix in een kom, voeg de zachte boter en het ei toe en kneed een samenhangend deeg. Rol dit op een met werkblad bestoven bloem tot een lap van 28 cm. Bekleed de vorm hiermee. Leg op het deeg de aluminiumfolie met daarop de blindbakvulling. Bak de deegbodem ca. 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Laat de bodem iets afkoelen en verwijder folie en vulling. Verdeel de vruchtenkwark over de bodem en schep daarop de vruchten, verwarm de jam iets zonder te koken en giet deze over de vruchten.

Allergenen Informatie

Voor dit zomerbosvruchtentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven