Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Pindakaasjamwentelteefjes recept
Pindakaasjamwentelteefjes recept

Pindakaasjamwentelteefjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bestrijk 4 boterhammen met pindakaas en 4 met de jam. Leg ze op elkaar. Klop de eieren los met een flinke scheut melk en een mespunt zout. Doop de boterhammen om en om in de losgeklopte eieren en laat ze aan beide kanten het ei enigszins opzuigen. Verhit boter in een koekenpan en bak hierin (niet meer dan 2 tegelijk) de wentelteefjes. Snij ze warm, schuin doormidden en bestuif met poedersuiker. Varieer met de jam met eigen inzicht of voorkeur.

Serveersuggesties

Dit is niet echt een doordeweeks ontbijtje of lunch, maar meer iets voor het weekeind of vakantie. Een uitzondering, gezien de hoeveelheid calorieŽn. Het ontbijt is overigens ook prima met glutenvrij brood te maken.

Allergenen Informatie

Voor dit pindakaasjamwentelteefjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven